Vyzkoušela jsem potravinu Šmakoun. No, není to zas až tak zlé. Rozhodně lepší než soja… Ale jde o to, že to asi nedokážu jíst každý den a také je toho docela kopec. Prodávají ho jenom v 500 a 200 gramovém balení a to je na jednu porci pro mne moc. Manžel mi to jíst nebude. To raději nebudu ani zkoušet. Asi by to letělo z okna.
Na obale je napsáno, že se to má hned po rozbalení spracovat. Myslíte, že by bylo možné toho Šmakouna naporcovat na menší kousky a zamrazit v mrazáku? Myslíte, že by to té potravině mohlo nějak uškodit co do chuti a konzistence, když se potom bude zase rozmrazovat?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? anonym před 5316 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
V tomto pripade neni jineho vyhnuti,ja to mam podobne,maso mrazene,ale i jine potraviny musim rozdelit a dat zamrazit.Mam doma narezak a da se na nem zmrzla potravina narezat a tak to praktikuji timto zpusobem.Obecne vzato,potravine to moc na kvalite neveme.
1Kdo udělil odpovědi palec? afro.minerva
před 5316 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Šmakouna jsem zmrazit nezkoušela.
Možná by ses mohla optat přímo jich na jejich stránkách, které jsem
uváděla posledně.
1Kdo udělil odpovědi palec? afro.minerva
před 5316 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |