Může 13 měsíční dítě jíst z plnotučného krabicového mléka krupici s dětské krupičky?Nemůžu se shodnout v tomto s dcerou,já myslím že ano,ona že ne.Tak asi je nová doba,že se dělá všechno v prášku a rozmíchá se to ve vodě.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? elektrikář před 5390 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
já mám klariso děti 3 a krupici jsem jim dávala v roce už normálně.když jsem měla dítě jedno taky jsem se k vůli tomu se svou maminkou dohadovala protože jsem si myslela že když je na nutrilonu nic víc nepotřebuje.ale neměla jsem pravdu po nutrilonovi se mi budila po 3 hodinách i v noci a po krupici mi spala i 6 hodin proto ju vřele doporučuji.řeknite vaší dceři že to mimču nic neudělá
1Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář
před 5390 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dobrý den i já mám zkušenost se svým starším synem,že od 12 měsíců jsem mu vařila kaši z mléka a dětské krupičky a vše bylo naprosto bez jakýchkoli problémů:)Naopak velice mu chutnala a co teprve když jsem mu tam kápla trošičku medu:)))
0
před 5390 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Milá KLariso, ono jde asi právě o to mléko. Zkrátka to krabicové není to, co bývalo mléko za Vašich, a vlastně asi ani za našich mladých let. Malým dětem se doporučuje až později, než tomu bylo v dřívějších dobách.
Nicméně… I v té dnešní době, už dítě MŮŽE kravské mléko
převařené jako součást pokrmu, což je případ krupicové kaše. Nemělo
by ho pít jako nápoj a tepelně neupravené, ale kaši ano.
Pokud je dcera maminka dítěte, zeptejte se jí, proč to tak, nechce, zda
třeba dítě nemá nějakou alergii na laktozu – ono toho je dnes dost.
Jestliže ne, pak jí to zkuste nějak vysvětlit.
0
před 5390 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
ahojky tady Blanka.Píši ti ohledně tvého dotazu jsem mamkou čtyř dětí a všechny mi na krupicové kaši vyrostli měli jí už od 8 měsíců nejprve řidkou do lahve a když byli větší tak do talířku a nejraději jí měli když byla posipaná kakaem pocukrovaná a politá trochu máslem.Kaši milují do dnes a je jím už 27,25,18a 8 let nikomu kaše neublížila.Je pravda že dnes není mléko to co bývalo ale dá se koupit dobré plnotučné v krabici a kašička je stoho výborná
0
před 5389 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |