Ahoj, dostal jsem od rodičů pečené kuřecí stehna, ale nechal jsem je v sáčku v tašce přes noc. Je to ještě jedlé nebo se to už nějak začlo kazit? Když to sním, může to být nebezpečné? Díky :)
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 3535 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Kuřecí maso je velice háklivé na teplotu. Pokud teplota nepřesáhla více jak 20 stupňů C , nebál bych se, ale po opětovném prohřátí, třeba v troubě.
0 Nominace Nahlásit |
Jestli to nezmenilo barvu a nebo to podivne nesmrdi, tak bych to snedla. Pokud kupujete salamy ci jine uzeniny tak s tim okamzite prestante pokud jste takhle haklivy. Ani nemate paru (mozna mate) co se s nimi dela, aby vydrzely dele na pultu a vypadaly k nakousnuti 😉
0 Nominace Nahlásit |
Uvařené, pečené apod. jídlo ponechané v místnosti začne
„pracovat“ již po 2 hodinách a začnou se v něm šířit škodlivé
mikroorganismy.
Ale myslím si, že jestli kuřecí stehna nezapáchají, mohou se zkonzumovat,
jako jednorázovka – ale nepraktikuj to.
0 Nominace Nahlásit |
Pojistíte to tím, že si na to (nebo ještě lépe před tím) dáte panáka, např. slivovice. To by mělo na trávení pomoct, i kdyby maso už bylo ve stádiu rozkladu.
0
před 3535 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |