Avatar uživatele
children

Můžu nechat pečené maso přes noc mimo lednici?

Ahoj, dostal jsem od rodičů pečené kuřecí stehna, ale nechal jsem je v sáčku v tašce přes noc. Je to ještě jedlé nebo se to už nějak začlo kazit? Když to sním, může to být nebezpečné? Díky :)

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3566 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Kuřecí maso je velice háklivé na teplotu. Pokud teplota nepřesáhla více jak 20 stupňů C , nebál bych se, ale po opětovném prohřátí, třeba v troubě.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
midlajs

Jestli to nezmenilo barvu a nebo to podivne nesmrdi, tak bych to snedla. Pokud kupujete salamy ci jine uzeniny tak s tim okamzite prestante pokud jste takhle haklivy. Ani nemate paru (mozna mate) co se s nimi dela, aby vydrzely dele na pultu a vypadaly k nakousnuti 😉

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
pusinka50

Uvařené, pečené apod. jídlo ponechané v místnosti začne „pracovat“ již po 2 hodinách a začnou se v něm šířit škodlivé mikroorganismy.
Ale myslím si, že jestli kuřecí stehna nezapáchají, mohou se zkonzumovat, jako jednorázovka – ale nepraktikuj to.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
quentos

Pojistíte to tím, že si na to (nebo ještě lépe před tím) dáte panáka, např. slivovice. To by mělo na trávení pomoct, i kdyby maso už bylo ve stádiu rozkladu.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek