Dobry den, odpracoval jsem 220hod.ale zamestnavatel mi zaplatil jen 150 hod.
Když jsem se zeptal proč řekla mi účetní,že mi je pokrátil vedoucí a to
i sobotu. Ten se mnou o tom nechce diskutovat.Má na to právo a na koho se
mám obrátit. Děkuji Tonda
Doplňuji:
inspektorad je úrad prace? f. mame v praze ale pobočku s vedoucím pro Brno
v Brně. Tak kde si mám stěžovat? Díky
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? anonym, greycell před 4759 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Jediná má rada je,kontaktovat inspektorát práce v místě působnosti zaměstavatele.
Něco tom říká následující : Snížení mzdy
Mzda stanovená smlouvou
Pokud máte mzdu stanovenou přímo v pracovní smluvě, případně platovým výměrem, který tvoří dodatek ke smlouvě (a je tedy podepsán jak Vámi, tak zaměstnavatelem), nemůže zaměstnavatel jednostraně bez oboustranně podepsaného dodatku mzdu snižit.
Pokud k tomu dojde připravte si podklady – zejména výplatní pásku a pracovní smlouvu s vyměřenou výší platu (případně pásku z minulosti, kdy byla vyšší mzda vyplácena) a kontaktujte oblastní Inspektorát práce. Ten má mimo jiné ve své agendě: kontrolu povinnosti v pracovněprávních vztazích včetně právních předpisů o odměňování zaměstnanců, náhradě mzdy nebo platu ..
Mzda stanovená v mzdovém předpisu
Jestliže je výše mzdy upravena v mzdovém předpisu, může jí zaměstnavatel jednostranně snížit.
Prémie a osobní ohodnocení
Zaměstnavatel může zpravidla odepřít nenárokové složky mzdy jako jsou prémie (záleži na tom jak je upraveno ve smlouvě a směrnicích).
Drape,proč toho hocha(muže) odrazuješ od jeho práva,tím,že píšeš tak,jak píšeš? Nemysli si,že inspektorát na takové zaměstnavatele nemá „bič“ !
3Kdo udělil odpovědi palec? led, Michal Kole, fablen
před 4759 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Právo a stěžovat si je jedna věc, realita dneška však druhá. Samozřejmě můžete si stěžovat, popřípadě jít až k soudu. Soud by jste asi vyhrál, ale konečný efekt bývá opačný než by jsme chtěli
3Kdo udělil odpovědi palec? annas, Michal Kole, fablen
před 4759 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
pokud si budete na inspektorátu stěžovat, okopírujte si docházku (je-li to možné), aby jste mohl dokázat, kolik hodin jste skutečně byl v práci
2Kdo udělil odpovědi palec? annas, Michal Kole
před 4759 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jen poznámka: To že byl zaměstnanec v práci neznamená, že skutečně práci vykonával.
U nás na škole učitelé, kterým nevyšla dovolená na celé prázdniny (vybrali si ji v roce třeba na nemoc) tak museli chodit do školy, seděli v kabinetě a dloubali se nudou v nose.
0
před 4759 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Prvořadá otázka je, jak je postavená smlouva. Jestli jsi placený za hodiny nebo jinak.
0
před 4759 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek