Dnes už vím, že čínské zelí prodávané v obchodě do salátů je
vlastně zelí pekingské. Miluji salát z tohoto zelí,ale v poslední době
jsem na listech objevil spoustu milimetrových černých teček.Manželka se to
pokouší vyřezat,ale stejně se to úplně nedá a salát se mi tím trochu
znechutil.Připomíná mi to exkrementy od hmyzu,nebo nějakou nemoc,plíseň a
pod.. Umýt to nejde.Nikde na netu jsem nenašel,co to může být.Nevíte
někdo co to je a jak se toho případně zbavit?
Doplňuji:
Hanulko děkuji,to jsem si na netu našel taky,ale nevím jestli to je
ono.Možná to nebylo asi tak staré a dorostlé do té velikosti,že to bylo
v počátečním stádiu.Protože ty tečky na zelí jsou strašně malé,asi
ten milimetr.Děkuji.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? johana 56 před 4415 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
zkus přečíst toto
http://www.jikl.cz/br/1382-nedostatek-vapniku.html
Doplňuji:
http://www.zahradavkapse.cz/poradna/rostliny/zelenina/pekingske-zeli/alternariova-skvrnitost-kostal.html
Upravil/a: hanulka11
4Kdo udělil odpovědi palec? jendahun, elektrikář, anonym, jepik
před 4415 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1710 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |