Máte někdo svůj osvědčený recept na naloženou krkovici?
Myslím marinádu.
Budu dělat cca 20–25 porcí příští sobotu.
Maso budu péct na tálu v přírodě,olej z něj nevyteče,tak že i na
oleji.
Díky za rady.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? johana 56, hanny 2, lejdy.můn před 3353 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Na naložení masa používám olej+rozpuštěné máslo,sůl,pepř,česnek,někdy trochu červené papriky pro barvu,z bylinek máme rádi tymián.Nic moc ostrého ,aby vynikla chuť masa,ale na grilování to někdy dám.
0 Nominace Nahlásit |
Už jsi někdy vyzkoušel něco jiného než marinádu? Já, například dělám krkovičku tak, že celou krkovičku (podle tebou udaných porcí by měla stačit) vykostím a obalím soli v poměru 1 kg masa/ 2 dkg soli, ve které jsem rozmačkal* 1 palici českého česneku, vložím do nádoby s převařenou a posléze vychlazenou vodou tak, aby byla celá ponořena. Poměr množství soli a vody je 1l vody/ 2 dkg soli . Tuto krkovičky co druhý den obrátím a do týdne ji můžu grilovat nebo opékat. Další koření je už na tobě.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |