Avatar uživatele
lenina270

Už ste dělali recept na tatarce helmansce?

dělali ste někdo maso naložené v tatarce jak je na etiketě?chutnalo vám?
máte jiný extra recept?

(jestli jí máte rádi už se tu jednou někdo ptal)

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4819 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Katusa

Maso naložené v tatarce jsem dělala již několikrát, vždy moc chutnalo, bylo šťavnaté, nijak jinak kořenit nebylo potřeba. Ideál pro ty, komu se nechce připravovat marináda, nebo nemá rád kořeněná jídla

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Deli

Přesně tento recept ne, ale tchyně nedávno dělala vepřové v majonéze – zapečené v troubě – bylo to překvapivě výborné!

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
elektrikář

Výsledek bude stejný jako když maso naložíte do oleje a koření, citronové šťávy a hořtice.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek