Chtěl bych posilovat doma. Můžete mi poradit nějaké cviky pro horní
části těla? Hodně cviků znám, ale chtěl bych najít ty
neefektivnější.. Hlavně bych potřeboval poradit, jak posilvat dolní svaly
břicha (znám cviky jen na horní).
Doplňuji:
Hraju fotbal, a tak na nohy posiluju docela dost, hlavně si je nechci moc
namoct, to se pak nemůže tejden hybat.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? jendahun, MonkeyKing před 4953 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Posilovat jen horní část těla je blbost.Pokud netrénujete nohy na
kole,nebo jiným způsobem,musíte zařadit do cvičení i dřepy.Od noh se
odvíjí všechno.
Dolní část břicha: zkracovačky na dolní část,přednožování ve visu na
hrazdě,nebo na bradlech,všechny cviky,kdy se pohybují nohy
k tělu,kmitání,stříhání a pod.,kreslení číslic
nohama,sklapovačky-kudly.Cviky na záda zároveň protahují a posilují
břicho.Cvičení doma? Záleží jaký máte prostor a jestli se vám tam
vejdou činky.Jinak expander,gumový,pružinový,hrazda,kliky na různé
způsoby,bradla(dvě židle u sebe),jednoručky,odpor váhy
spolucvičence.Krásné jsou dřepy kdy vám sedí nějaká kočka na
ramenech,nebo zádech.Může vám tlačit na záda,když děláte kliky.Je toho
hodně a všechno to najdete v http://www.muscle-fitness.cz/
0
před 4953 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já si taky pohrávám s myšlenkou, že zkusím cvičení doma… Ale docela se bojím, abych nekupovala něco zbytečně. Jak často jsi ty na pásu?
Já jsem taky chodila do posilky pravidelně, ale co se zavřely, tak cvičím doma a do posilky se ani nechystám. Koupila jsem si nějaké cvičební pomůcky na fitham a super, jsem spokojená. Doma jsem pánem svého času, což mi vyhovuje maximálně.
Tak to se máš, to ti teď ta situace nevadí :) Já jsem byla zvyklá chodit do posilky a teď bohužel. Aspoň se doma snažím, ale to běhání mi vadí. Taky uvažuju nad pásem :)
Ahoj, já osobně cvičím jenom doma. A ano, stroje mám. Mám jeden na aerobní cvičení – mám běžecký pás a pak mám doma lavici a činky. A jako super, bohatě to stačí.
tak mi taky poradíte něco na doma pro ženu a pro muže? Mám syny kteří posilují a furt chodí do fitcenter , posiloven tak bych jim ráda pořídila něco i domů
ženy, a vybraly jste teda nějaké ty posilovací stroje domů? nebo jste nakonec nic nepořídily?
Cvičívala jsem vždycky více, ale když mám čas tak se snažím, jenom toho času je teď docela málo, tak snad zase brzy budu cvičit víc
My máme doma https://www.fitham.cz/housefit-motio-30-xt sem tam si zacvičím ale nějak často to zase né, ale spíš se protahuji a posiluji
Také se v tom moc nevyznám, ale něco doma syn má, jakože činky, ale taky něco chci koupit, protože bych měla se sebou něco dělat už konečně
ocením radu!!! Nevím jaký posilovací stroj mam synovi koupit :) pořád cvičí a ráda bych ho něčím překvapila
no prý že dáš vědět a nic :D tak co jak jsi na tom spokojenost? nebo budete kupovat něco jiného?
Teď jsme kupovali na veslování https://www.fitham.cz/veslovaci-trenazery a jsem zvědav, čekáme tak myslím že se do pátku dočkáme tak pak dám vědět
My ne!!! my toho máme doma docela mraky, no mraky ne, ale najde se tam toho víc, teď budeme kupovat něco víc na břicho, tak snad mladý něco dobrého vybere :D
neééééééé, neříkejte že máte doma na cvičení jenom činky, to je docela nuda a o ničem když už tak to rojeďte ve větším ne?? :D
Činky jsou super, ty už doma máme, ale my máme doma taky kde co :D ale nevím pořád co jiného…
mrkněte se na fitham tam najdete všechno o cvičení a uvidíte co je pro vás nejlepší si pořídit domů
to je moc fajn, jen bych se někam s tím cvičením ráda posunula, takže máte něco takového doma? Popřípadě co?
spíš si řekni co chceš posilovat nebo na co se chceš zaměřit a pak bych podle toho vybrala stroj :))
jednu dobu jsem chodila do fitka a tam mě to fakt nebavilo, a tak jsem si něco koupila domů a cvičím doma, ale taky se v tom nijak extra nevyznám
a je něco takového univerzálního na celé tělo? Nějaký přístroj? Nebo čím se třeba má tak vlastně začít?
je potřeba posilovat celé tělo, nebo se nějak hýbat :) ale doma nějaké stroje mám, taky budu něco přikupovat. :) a co by jsi chtěl za stroj?
Drap | 448 | |
marci1 | 268 | |
Kepler | 220 | |
annas | 219 | |
gecco | 146 | |
Alesh | 139 | |
hanulka11 | 135 | |
led | 127 | |
mosoj | 120 | |
elkon | 119 |
Atletika |
Cyklistika, MTB |