Avatar uživatele
Calimë

Při jaké teplotě se sráží bílkoviny?

Doplňuji:
konkrétně ve vajíčku

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? gagaga před 4036 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
zjentek

které? V krvi? Nebo třeba mléčné? Jsou tam vysoké rozdíly ,)
Doplňuji:
a sráží je nejen teplota, ale třeba těžké kovy, nebo příliš kyselé či zásadité ..nebo alkohol

Upravil/a: zjentek

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
mosoj

Ve vajíčku při 60–65oC

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
www

Viz Google, stačí jen vložit klíčová slova tam:
Doplňuji:
Na jednoduché a triviální otázky Google postačí vždy, nevíš? Příště vyzkoušej 😉

Zdroj: www.google.com/se­arch?nomo=1&q=B%C3%­ADlkoviny+se+sr%C3%­A1%C5%BE%C3%AD+p%C5%99i+­teplot%C4%9B&c­lient=ms-opera-mini&channel=new&gws_­rd=cr&hl=cs&

Upravil/a: www

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?beer Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek