Po nakynuti se zase zacne michat. Nemuze byt rozbita? Proc chleba vypada takto? Je to normalni bily chleb. http://postimg.org/image/q2dn3a0bx/
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? johana 56, briketka10, zzzzz před 3230 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Špatným postupem. Mám ji taky a
nikdy mi takový chléb neupekla.
Možná si zvolil neprávný program
to nevím, ale u domácí pekárny to
snad ani není možné. Zkus ji dát
Může to být i špatnou moukou,
nebo droždím. Používám jen
sušené nikdy ne čerstvé není
dobré do pekárny.
Upravil/a: briketka10
0 Nominace Nahlásit |
asi proto je spadlej a nejspíš i nedopečenej. pekárnu na chleba jsem vyhodil po pár pokusech. chleba přímo z pekárny byl lepší, levnější a také vždy čerstvě upečený (také směs)
0 Nominace Nahlásit |
Podle mého názoru je to špatný recept. Buď si dal málo nebo hodně
droždí, nebo málo mouky.
Prubni jiný recept.
3Kdo udělil odpovědi palec? johana 56, brillant, briketka10
před 3230 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |