Avatar uživatele
sesednizkola

Není má domácí pekárna rozbitá, když výsledek pečení vypadá takto (viz foto v odkazu níže)?

Po nakynuti se zase zacne michat. Nemuze byt rozbita? Proc chleba vypada takto? Je to normalni bily chleb. http://postim­g.org/image/q2dn3a0bx/

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? johana 56, briketka10, zzzzz před 3230 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
briketka10

Špatným postupem. Mám ji taky a
nikdy mi takový chléb neupekla.
Možná si zvolil neprávný program
to nevím, ale u domácí pekárny to
snad ani není možné. Zkus ji dát

do servisu máš-li pochyby.

Může to být i špatnou moukou,
nebo droždím. Používám jen
sušené nikdy ne čerstvé není
dobré do pekárny.

Upravil/a: briketka10

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

asi proto je spadlej a nejspíš i nedopečenej. pekárnu na chleba jsem vyhodil po pár pokusech. chleba přímo z pekárny byl lepší, levnější a také vždy čerstvě upečený (také směs)

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
zzzzz

Podle mého názoru je to špatný recept. Buď si dal málo nebo hodně droždí, nebo málo mouky.
Prubni jiný recept.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Drap

Normální to neni. Buď špatný program, nebo porucha.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
jáára

necháváš tam hnětače?

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek