Dobry den, potrebovala bych radu. Delam orechovy dortik a v receptu je napsano, ze hotovy moucnik se potre parizskou slehackou. Ale ja mam obavy, ze to nevydrzi. Ze to nebude jako kdyby krem ale ze se to po nejake dobe zmeni zpet v tekutou slehacku ktera se bude muset znovu naslehat ale kdyz de to vsakne do dortu tak jsem v …
A nebo jestli znate nejaky jednoduchy rychly recept bez vajicek a specialnich ingredienci…?
DEKUJI ;)
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? Andělé, hanulka11, briketka10 před 4301 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Nedávno jsem šlehala pařížskou šlehačku koupenou , prodává se
v krabičce 0,5l perfektně se ušlehala a byla velmi tuhá ještě za dva
dny.
To už není jako dříve,kdy jsme si pařížskou šlehačku vařily. Sice byla
také tuhá – ale tohle je bez jakékoliv přípravy.
Takže se neboj , moučník se povede .
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?briketka10 Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |