Avatar uživatele
Mika47

Prosim o radu nebo recept…

Dobry den, potrebovala bych radu. Delam orechovy dortik a v receptu je napsano, ze hotovy moucnik se potre parizskou slehackou. Ale ja mam obavy, ze to nevydrzi. Ze to nebude jako kdyby krem ale ze se to po nejake dobe zmeni zpet v tekutou slehacku ktera se bude muset znovu naslehat ale kdyz de to vsakne do dortu tak jsem v …

A nebo jestli znate nejaky jednoduchy rychly recept bez vajicek a specialnich ingredienci…?

DEKUJI ;)

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? Andělé, hanulka11, briketka10 před 4301 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
hanulka11

Nedávno jsem šlehala pařížskou šlehačku koupenou , prodává se v krabičce 0,5l perfektně se ušlehala a byla velmi tuhá ještě za dva dny.
To už není jako dříve,kdy jsme si pařížskou šlehačku vařily. Sice byla také tuhá – ale tohle je bez jakékoliv přípravy.
Takže se neboj , moučník se povede .

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?briketka10 Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Pařížská šlahačka vydrží tuhá. Neboj se, že Ti zřídne.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek