Něco jednoduchého, rychlého a chutného..?:)
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? Elekrikář, johana 56, hanny 2, dědapetr, Salvaje před 4966 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Nakrájet na plátky naklepat okořenit podle chuti zprudka na oleji opéct.K tomu zeleninu a chleba.
0 Nominace Nahlásit |
Minutkový guláš-Prsní řízky nakrájejte na nudličky,do vyšší pánve dejte na tuk cibuli,osmažte,přidejte maso,zakapejte sójovou omáčkou,mírně posolte,přidejte pepř,bujón,sladkou paprikou,podlejte vodou(ne moc!)a duste asi 10 minut,poté zahustit buď granul.jíškou nebo máčeným solamylem,ten přidávejte po kapkách.Hotovo!Mezitím si smažte brambůrky,podávejte s oblohou co dům dá.(můžete dle chuti přidat něco pálivého)
0 Nominace Nahlásit |
1.na tuku zpěň cibuli přidej špetku papriky nakrájené maso na kostky , opeč -zalij lečem ze sklenice a chvíli podus a zahusti lžící mouky rozmíchané ve vodě a povař. Koření dle chuti sůl, pepř chilli -příloha knedlík, těstoviny, rýže, chléb
2.maso narovnej do nádoby , navrch nakrájenou cibuli červenou a bílou , česnek , pokmínuj posol, nakrájej kapii nebo papriku, rajče – poklaď kousky másla trošku podlij a dej péct do trouby , až maso obrátíš můžeš na něj přidat oloupané a nakrájené brambory a dopéct
0 Nominace Nahlásit |
Přírodní řízek.Trochu naklepu rukou,obalím v hladké mouce,do které přidávám lžičku sladké červené papriky a lžičku polské Vegety(Kucharek),osmahnu na oleji.Jako příloha je dobrá rýže i americké brambory,nebo jen zeleninová obloha.
0 Nominace Nahlásit |
U nás v restauraci dělali Mnichovu kapsu ve špaličku prsního řízku se prořízla kapsa vložil plátek uzeného, plátek nivy nebo aidamu a kapie. Vše se obalilo v trojobalu a osmažilo jako řízek.Příloha brambory a andaluzká omáčka.Tatarka do které se přidala hořtice, kapie,červené víno,lák z kapií, pár kapek voršestru, pepř. K přírodním řízkům se dá udělat houbová omáčka
0 Nominace Nahlásit |
Nerozkrajovat – osolit,opepřit,opéct na oleji,dát"dojít"do trouby na 200°C 10–12min.,nebo jen tak uvařit ve vodě s tatarkou a chlebem nebo na nudličky,okořenit a opéct nebo klasický řízek.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4966 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Podle mýho skromnýho názoru je prsíčka škoda pižlat, na to bohatě
stačí stehna nebo nějaký kousky, který jsou levnější.
Já dělám omáčku sýrovou – maso napřed osmahnout na oleji, pak podlít
kapkou vody a nechat dodusit, až je maso hotový. Pak maso vyndám, do šťávy
přidám trošku mlíka, nastrouhám nivu nebo cihlu, to rozvařit, dochutit
(já mám ráda oregano nebo rozmarýn), trošku dohustit kapkou vody
s rozkvedlanou moukou a je. Otázka cca půl hodiny a je to paráda.
Nebo se s tím vůbec nepatlat, hodit maso na pánvičku a máš za čtvrt hoďky naprosto pohodovej oběd.
0 Nominace Nahlásit |
http://prostri.kuchyne.cz/recepty/?search=1&i1=347&i2=0&i3=0&orderby=0
moc a moc receptů
0
před 4966 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |