Avatar uživatele
KamČůZeK

Recept na rychlou kuřecí omáčku, řízky či něco jiného co dá uvařit z prsních řízků?

Něco jednoduchého, rychlého a chutného..?:)

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? Elekrikář, johana 56, hanny 2, dědapetr, Salvaje před 5014 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
dědapetr

Nakrájet na plátky naklepat okořenit podle chuti zprudka na oleji opéct.K tomu zeleninu a chleba.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Minutkový guláš-Prsní řízky nakrájejte na nudličky,do vyšší pánve dejte na tuk cibuli,osmažte,při­dejte maso,zakapejte sójovou omáčkou,mírně posolte,přidejte pepř,bujón,sladkou paprikou,podlejte vodou(ne moc!)a duste asi 10 minut,poté zahustit buď granul.jíškou nebo máčeným solamylem,ten přidávejte po kapkách.Hotovo!Me­zitím si smažte brambůrky,podávejte s oblohou co dům dá.(můžete dle chuti přidat něco pálivého)

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
hanulka11

1.na tuku zpěň cibuli přidej špetku papriky nakrájené maso na kostky , opeč -zalij lečem ze sklenice a chvíli podus a zahusti lžící mouky rozmíchané ve vodě a povař. Koření dle chuti sůl, pepř chilli -příloha knedlík, těstoviny, rýže, chléb

2.maso narovnej do nádoby , navrch nakrájenou cibuli červenou a bílou , česnek , pokmínuj posol, nakrájej kapii nebo papriku, rajče – poklaď kousky másla trošku podlij a dej péct do trouby , až maso obrátíš můžeš na něj přidat oloupané a nakrájené brambory a dopéct

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
johana 56

Přírodní řízek.Trochu naklepu rukou,obalím v hladké mouce,do které přidávám lžičku sladké červené papriky a lžičku polské Vegety(Kucharek),os­mahnu na oleji.Jako příloha je dobrá rýže i americké brambory,nebo jen zeleninová obloha.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Elekrikář

U nás v restauraci dělali Mnichovu kapsu ve špaličku prsního řízku se prořízla kapsa vložil plátek uzeného, plátek nivy nebo aidamu a kapie. Vše se obalilo v trojobalu a osmažilo jako řízek.Příloha brambory a andaluzká omáčka.Tatarka do které se přidala hořtice, kapie,červené víno,lák z kapií, pár kapek voršestru, pepř. K přírodním řízkům se dá udělat houbová omáčka

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
hanny 2

Nerozkrajovat – osolit,opepřit,o­péct na oleji,dát"dojít"do trouby na 200°C 10–12min.,nebo jen tak uvařit ve vodě s tatarkou a chlebem nebo na nudličky,okořenit a opéct nebo klasický řízek.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Terryle

Podle mýho skromnýho názoru je prsíčka škoda pižlat, na to bohatě stačí stehna nebo nějaký kousky, který jsou levnější.
Já dělám omáčku sýrovou – maso napřed osmahnout na oleji, pak podlít kapkou vody a nechat dodusit, až je maso hotový. Pak maso vyndám, do šťávy přidám trošku mlíka, nastrouhám nivu nebo cihlu, to rozvařit, dochutit (já mám ráda oregano nebo rozmarýn), trošku dohustit kapkou vody s rozkvedlanou moukou a je. Otázka cca půl hodiny a je to paráda.

Nebo se s tím vůbec nepatlat, hodit maso na pánvičku a máš za čtvrt hoďky naprosto pohodovej oběd.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
richard.p

http://prostri­.kuchyne.cz/re­cepty/?search=1&i1=347&­i2=0&i3=0&order­by=0

moc a moc receptů

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek