Doplňuji:
Jde mi o to že v obou případech to obsahuje maso. U masa je strilizační
doba 2× 1 hodina.
ovšem v tomto případě je možnost to rozvařit. Pokud s tím má někdo
zkušenosti stačí mi teplota a čas.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Upravil/a: elektrikář
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? panenka před 5219 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Ty chceš, aby ty papriky a utopenci něměli děti, že je chceš
sterilizovat?
Jo táák, ty chceš sterilovat? Tak to nevím. Já myslím, že stačí
převařit, aby víčko dobře drželo. Vždyť už je to jednou uvařený, ne?
A ty utopenci jsou v kyselém nálevu.
Doplňuji:
Cituji:
Potřebuji vědět čas a teplotu.
Odpovídám:
21:35, venku 18,8°C, doma 27°C, v podpaží 36,4°C.
Upravil/a: Miroslavst
0 Nominace Nahlásit |
Utopenci z Pravětic Skrýt komentáře
Ingredience: špekáčky, cibule, česnek, ocet + balzamikový ocet, kremžská hořčice, med, chilli, pepř, hovězí bujon, bobkobý list
Postup přípravy: Na dno zavařovací sklenice 0,7 l dáme lžičku kremžské hořčice, lžičku medu, 1/4 hovězího bujónu, bobkový list, pepř, chilli, stroužek česneku a střídavě pokládáme vrstvu cibule s vrstvou na kolečka nakrájené špekáčky (které jsme slouply), až sklenici naplníme. Zalejeme octem do poloviny sklenice a druhou půlku dolejeme vodou. Naplněné sklenice vložíme do přiměřeně velkého hrnce (otevřené) a asi 20 minu sterilujeme při mírném varu. Vyndáme na ručník a když nám hladina po několika minutách klesne, pomalu dolijeme až po okraj balzamikovým octem. Poté uzavřeme víčkem, sklenici obrátíme dnem vzhůru a přikryjeme ručníkem a necháme vychladnout. Poté několikrát pořádně protřepeme a za dva tři dni můžeme konzumovat. Vynikající, nemá chybu!
Autor receptu: Miloš Rozkošný
2Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, elektrikář
před 5219 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |