Kdysi se říkalo – zdraví, sílu, najdeš v sýru.
Dnes to spíš platí u sýrů přírodních či těch, do nichž nejsou
přidaná éčka. Nejvíc se doporučují sýry kozí či ovčí vyrobené po
domácky.
–
Ale nic nepřehánět.
Upravil/a: quentos
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?quentos Nahlásit |
V jistém slova smyslu ano.
Škoda, že nepodporují tvorbu mozkových buněk. Myslím těch, které jsou
zaměřeny na ČJ.
0
před 2256 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tavené a plísňové jsou spíše škodlivé – https://www.celostnimedicina.cz/tavene-syry-skryta-naloz-soli-aditiv-a-tavicich-prisad.htm
0
před 2256 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
tavené sýry NE,protože obsahují fosforečnany,hodně soli,ubírají tělu vápník.nejzdravější jsou tvrdé sýry s 30ti procenty tuku v sušině.čím víc procent sušiny v tvrdém sýru,tím lépe.vápník ze sýru se nejlépe vstřebá,pokud je sýr nastrouhaný.
0
před 2247 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |
Muži a zdraví |
Nemoci |
Fitness |
Životospráva |
Ostatní zdraví |