Já tu čučím do počítače a čas letí. Měl bych jít sát neboť ráno
vstávám do práce, ale nedá mi to. Koukám, že tu ale nejsem sám.
V kolik chodíte spát vy?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? kropitko, BEAES, Marunka před 5367 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
no, mně pracovní sezóna začne až za několik dní, takže tu čučím obvykle tak do tří do rána – abys věděl, že v tom nejseš sám; ale příklad si ze mě neber ;{))=
5Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, anonym, skrz, anyone, aIice
před 5367 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
To je asi hodně různé. Různí lidé mají různě dlouhé potřeby spánku a také různé povinnosti. Např.já neusnu před 23.hod a potřebuji spát min 8 hod. Výhodou mi je, že dělám kdy se mi chce, nicméně si také musím udělat své a pokud to je potřeba, jako včera, když jsem jela na hory, také jsem musela vstávat v 6:30 hod. Je také pravdou, že když jsem ještě byla zaměstnanec a musela jsem vstávat v 5 hod, také jsem neusnula dřív. V pátek jsem ale pak byla úplně odrovnaná, a to jsem se, samo, chtěla jít v pátek a sobotu také někam pobavit.
0 Nominace Nahlásit |
Ja to mam taky vselijaky,jsou noci az do 3h,nekdy uz v 9h lezim,proste neumim se naprogramovat.
0 Nominace Nahlásit |
já miroslave jak kdy většinou v tu 1 hodinu.ale už se mi taky stalo že jsem si tu se známým dopisovala do 3:30
0
před 5367 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
za tenhle tejden jsem nespal ani 6 hodin … je to jednoduchy… do 12:00 hraju csko … pak se prepiju redbullama .. a pak cucim ve 4 rano jeste na hokej :D a pak znovu na kompa :D a pak se jde na snidani :D:D:D,a kdyz je skola??? to plati dvojnasob:D:D
0
před 5367 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Víc než hodinkama se řídím malou. Jdu spát až, když už naše malinká usnula. Většinou usínám až poslední.
0
před 5367 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ježíš, vy jste blázni. Nevydržela bych čučet do pc do 3h do rána. já chodím ve 21:30, vyjmečně ve 22:00 a ve velké výjimce ve 22:30, ale to už musí být…Sice jsem zjistila, že když jdu spát v těch 22:30, tak usnu líp a líp se mi i vstává, ale prostě mi to nedá, odbije půl desátá a jdu do postele. 1–2 hod se převaluju než usnu, ale prostě jsem takhle nastavená.
0
před 5366 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jak kdy,někdy jdu v 8 hodin někdy v 11 hodin podle toho jak dlouho sedím u počítače.Většinou chodím spát už v 8 ale než usnu je 10hodin večer,protože si čtu.
0
před 5366 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Průměrně chodím spát tak ve dvě ráno,ale ani ne k vůli počítači,to zapíchnu mnohem dřív,ale k vůli práci.Horší je to ráno-nesnáším je.
0
před 5365 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |