Ano, protože...
Bez běžného cukru se obejdu. Často dělám jablečný závin podle recepty Stely Zázvorkové, jablka posypu jen skořicí.
Sním jen cukr, který je v ovoci, proto si ovoce vybírám. Jím víc zeleninu. Je pravda, že si dávám denně čtvereček nejméně 70% čokolády.
Upravil/a: annas
4Kdo udělil odpovědi palec? Drap, orwell, dust8, aliendrone
před 1370 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ano, protože...
Byly doby, kdy doslova s prstem v nose a i dnes bych to dal bez velkých potíží. Poté, co mi diagnostikovali cukrovku mi KDOVÍPROČ sladké mlsání občas není proti mysli (znáš to, je ti to zakážou a už máš na to chuť). Tedy, ne že bych byl takový dobytek a osladil čaj (ten jen v případě nemoci) nebo kávu (vůbec NIKDY)!
Zato přežít bez soli, to by byl pro mne asi BIG problém, který bych sice určitě přežil, nicméně byl by to PARÁDNÍ HNUS velebnosti. ;) :D :D
0 Nominace Nahlásit |
Jiná odpověď
To, že si nedám kostku cukru do kávy, neznamená, že nespotřebovávám cukr. V ovoci, všude je cukr. Sacharidy jsou podstatnou součástí potravy, a strava by měla obsahovat 50 % cukrů, sacharidů.
0 Nominace Nahlásit |
Ne, protože...
protože to prostě nejde. Cukr je pro mě jako uran pro atomovou elektrárnu. Musím mít svou denní dávku, jinak nejedu. Sice jsem to už omezil kvůli strachu z diabetes a ráno si dávám do kafe už jen čtyři kostky místo šesti, ale představa absence cukru, to ne, to bych nepřežil.
Upravil/a: orwell
2Kdo udělil odpovědi palec? Mc Merkurion, dust8
před 1370 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jiná odpověď
40 let nesladím, sladké nápoje piju jen vyjímečně (kromě 100% džusu s vodou napůl), ale buchtu nebo zákusek si dám.
Upravil/a: GM
0
před 1369 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |