Avatar uživatele
mojitek

Zelí (jak udělat) ?

Ahoj všem ,jak se dělá takovéto bláťíčko u zelí třeba u vepřo knedlo zelo?Kde je fígl.Díky za plodné rady :o)

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? panenka, anonym, flodur, iceT před 5086 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
kropitko

Nevím jaké blátíčko myslíte, ale pravděpodobně by jste toho mohl docílit tím, že ho na závěr zahustíte amerikou(hl.mou­ka+voda), nezapomeňte nechat pár minut za stálého míchání provařit,,,,

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
panenka

Zde v odkaze máš mojítku recept i s videem

Zdroj: http://ekuchar­ka.net/zeli-hlavkove/

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

A jaký máte na mysli?Kysané nebo hlávkové?
Doplňuji:
Včera jsem se Vás ptala proto,že já každé to zelí dělám různě,předpoklá­dám,že nebudete dělat hlávkové vzhkedem k tomu krájení a to kysané udělejte jak píše kropítko,a na požadovanou hustotu tedy to bláto si je pak nařeďte šťávičkou z vepřového masíčka,jen bacha na tu ameriku,nepřežeňte to s moukou jinak z toho máte kejdu mazlavou(mé začátky,tak vím)

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
hanulka11

blátíčko jak píšeš je moravské zahuštěné zelí to nic nepřekoná …
http://recepty­.vareni.cz/mo­ravske-zeli/

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
johana 56

Místo ameriky zahustím najemno nastrouhaným syrovým bramborem.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
mojitek

děkuju všem za rady,vy zlaťíčka jedny :o)

před 5085 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
mojitek

jami155 : ja nevedel ze je v te priprave nejaky rozdil,tak asi to i to 😉
zeli se podari,ale neni to takoveto prave dobre blaticko

před 5086 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek