Nevím jaké blátíčko myslíte, ale pravděpodobně by jste toho mohl docílit tím, že ho na závěr zahustíte amerikou(hl.mouka+voda), nezapomeňte nechat pár minut za stálého míchání provařit,,,,
0 Nominace Nahlásit |
Zde v odkaze máš mojítku recept i s videem
Zdroj: http://ekucharka.net/zeli-hlavkove/
0 Nominace Nahlásit |
A jaký máte na mysli?Kysané nebo hlávkové?
Doplňuji:
Včera jsem se Vás ptala proto,že já každé to zelí dělám
různě,předpokládám,že nebudete dělat hlávkové vzhkedem k tomu
krájení a to kysané udělejte jak píše kropítko,a na požadovanou hustotu
tedy to bláto si je pak nařeďte šťávičkou z vepřového masíčka,jen
bacha na tu ameriku,nepřežeňte to s moukou jinak z toho máte kejdu
mazlavou(mé začátky,tak vím)
Upravil/a: anonym
0 Nominace Nahlásit |
blátíčko jak píšeš je moravské zahuštěné zelí to nic nepřekoná
…
http://recepty.vareni.cz/moravske-zeli/
0 Nominace Nahlásit |
jami155 : ja nevedel ze je v te priprave nejaky rozdil,tak asi to i to
😉
zeli se podari,ale neni to takoveto prave dobre blaticko
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |