My říkáme čína všemu, kde je základem smažené maso a zelenina (hlavně cibule a pórek) z jedné pánve, posypané nějakým kořením (vždy pepř a kari, někdy i chilli, sladká paprika…) a zalité sojovkou. Nikdy nemáme stejnou čínu – pokaždé koupíme jinou mraženou zeleninu, vždy přidáme jinou čerstvou zeleninu (co je zrovna po ruce – tu hrášek, jindy patizón nebo mrkev… nebo všechno naráz :))… fantazii se meze nekladou.
2Kdo udělil odpovědi palec? rybíz, elektrikář
před 5158 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Vyzkoušeno!
Zdroj: http://www.toprecepty.cz/recept/9636-cina-podle-vlastni-chuti/
0 Nominace Nahlásit |
užasný jsou mravenci,ale musíte je dávat do pánve živé,jinak zhořknou
a na máslo,rozpálené,.naše včely se nehodí,čínské jsou bez
chloupků,a ještě je dobrá kočka,ale jen maso kolem páteře,upravuje se jen
pět minut,
A jinak čiňani neznají špagety to je zase od jinud
0
před 5157 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
ظץזضئزظתר
טٻڝڗڃ٣ڈڎڞڛڗںۍھ
ڸۃڳڠۉےڵڬڮڨ
Fakt dobrý, doporučuji vyzkoušet.
0
před 5157 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |