Hlavně ne nic, co by bylo posilující – se zátěží – třeba spinning je hrůza, po tom stehna dost mohutní. Já jsem pro to, co člověka nejen drží ve formě, ale i baví – takže tanec v jakékoli formě. Já tančím foxtrot(quickstep) a slowfox a vřele doporučuji.
0 Nominace Nahlásit |
V televizi jsem viděl pořad, kde leckterý plavec ve stehnech zhubl za pomoci žraloka, či turistovi pomohl medvěd
0 Nominace Nahlásit |
Mezi nejúčinnější cviky se řadí výpady na jednu nohu a zpátky, dřepy, stoupání a sestupování ze židle nebo když si lehneš na záda a zvedáš nohy, tím si posílíš i břicho…
0
před 4672 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já jezdim na skejtu-slalom;) tam se hubne nejvic tam se ti hejbou ruce i nohy proste tam se hubne nejlíp :)))
0
před 4670 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
No naprosto stěžejní při snaze o redukci váhy je si uvědomit, že pouze pravidelný pohyb, ať už je to v jakékoliv formě (já třeba už od dětství tancuji a navštěvuji kurz od https://www.331.cz/tanecni-styly/street-dance/ ), bohužel stačit nebude. Je zapotřebí stanovit si příjem energie, který bude v kalorickém deficitu, aby se váha mohla snižovat. Na to je dobré používat třeba kalorické tabulky.
Drap | 448 | |
marci1 | 268 | |
Kepler | 220 | |
annas | 219 | |
gecco | 146 | |
Alesh | 139 | |
hanulka11 | 135 | |
led | 127 | |
mosoj | 120 | |
elkon | 119 |
Atletika |
Cyklistika, MTB |