Teoreticky ano. Ale kdo by to dělal, když si hladkou může každý koupit.
0
před 1241 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ano jemným mlýnkem. Třeba na mák. Ale škoda práce, když stojí 10 kč.
0
před 1241 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jistěže… Potřebuješ k tomu zařízení, které se obvykle nazývá
mlýn.
Ale pokud se nemýlím, mouka se zkrátka namele a pak třídí.
Předpokládám, že pokud je požadavek na větší množství hrubších frakcí, dá se to snadno zařídit uvolněním mlecího zařízení nebo použitím toho co zkrátka mele na hrubo, nebo zrychlením mlecího cyklu (podle typu zařízení). Pokud je požadavek na jemnější frakce, tak se ty nadbytečné hrubší přimíchávaj do zrna na mletí.
Nemám zkušenosti s mletím mouky ale podobné postupy jsem zažil kdysi u mletí písku. Předpokládám, že to bude v mnoha ohledech podobné.
0
před 1240 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |