Jaký?ěkuji.
Kefír,kysané mléko,podmáslí,kyška,acidofilní mléko.
Brala jsem dnes k obědu k pečeným bramborám s ředvičkovým tvarohem na zapití,abych si trochu připoměla v ohni pečené brambory s bryndzou a kyškou…
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? anonym, vagra, Kerberus, chudst před 4909 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
http://www.dia-potraviny.cz/mlecne-kysane-napoje.html
3. Tradiční podmáslí je mléčný výrobek, který vzniká jako
druhotný produkt při stloukání másla. Alternativně se vyrábí také
kysáním mléka, případně mléka smíchaného s pravým podmáslím, pak se
nazývá také kysané nebo šlehané podmáslí.
4. Kyška
Kysaný mléčný výrobek obsahující bifidogenní mikroorganismy, příznivě
působící na lidský organismus, především na trávicí ústrojí a
přispívající k obnovení střevní mikroflóry.
5. Acidofilní mléko plnotučné
Kysaný mléčný výrobek obsahující bifidogenní mikroorganismy, příznivě
působí na lidský organismus, především na trávicí ústrojí a
přispívající k obnovení střevní mikroflóry. Obsahuji ABT kulturu
(Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacteria, Streptococcus Thermophilus). Jsou
vhodné pro všechny věkové kategorie.
Okopírovala jsem, protože neznám druhy bakterii či kultur, které se přidávají.
http://www.mlekarna-valmez.cz/produkty-kysane-vyrobky-acidofilni-mleko-plnotucne
0 Nominace Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |