Avatar uživatele
terry

Dostala jsem velký zbytek tataráku. Byl moc dobrý, tak jsem ho dala do mrazáku. Nyní, po rozmražení není vůbec chutný.

Chuť je vodnatá. Myslíte, že byl namíchaný z rozmraženého mletého masa?
Jde tu chť nějak „spravit“?
Dík za tipy.
Doplňuji:
OK. Díky. Šoupnu ho ke špagetám.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Upravil/a: terry

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Drap před 4286 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Odpoveď byla označena jako užitečná

Nebyl z rozmrazeného masa. Směs začala měnit strukturu a chuť, až jsi ho zmrazila ty. Už nikdy to nebude chutnat jako tatarák.
Pomel kousek vepřového, nejlépe bůčku , smíchej to dohromady a udělej z toho karbenátek, nebo sekanou.

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?terry Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Jikra

Jedině zpracovat jako klasický karbanátek anebo mletý řízek. Návodů je na netu
jako máku.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
iceT

Mleté maso by se nemrazí vůbec.Tatarák je sice naškrábaný,ale mělo by platit totéž.Teda aspoň myslím.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek