A do marinády co píše hanulka vraž rozetřený nějaký stroužek česneku. Působí antibakteriálně, voní a jídlu dodá chuť.
4Kdo udělil odpovědi palec? Sůwa, elektrikář, zzzzz, badisko
před 4389 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Měla si ho dát do marinády,kde by vydrželo i týden,ale tak,jak uvádíš snad do zítra.
0 Nominace Nahlásit |
zakápni ho aspoň olejem a promíchej -ale zpracuj ho co nejdřív,/zítra/ když už ho máš od pátku v lednici
0 Nominace Nahlásit |
Třeba kuřecí řízky, naklepané, okořeněné, mezi dvěma talíři, aby
tam nešel vzduch, mně vydrží v lednici třeba i 10 dnů bez
problémů.
Takže to osol, dej do vhodné nádoby, něčím stlač a ještě týden
vydrží, pokud jim zatím nic není.
Doplňuji:
Edit: ..aby tam nebyl vzduch..
Upravil/a: www
0 Nominace Nahlásit |
maso v lednici muzete nechat jak dlouho chcete treba i rok to mu masu se
nic nestane verte mi
Doplňuji:
ovsem pokad je zmrazene ane uvarene
Upravil/a: adamovic
0
před 4389 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pokud vám nevoní stačí opláchnout v octové vodě. pak osušit. Nemnělo by mu nic být. Na delší schovávání jej příště zmrazte.
0
před 4389 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1710 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |