Záleží na tom, jak ho chceš naložit. Pokud ve sladkokyselém nálevu, můžeš použít stejný nálev jako na okurky. Pokud chceš uchovat česnek na vaření, stačí namlet, raději vícekrát a rozetřít a zakoncervovat solí. Další možností je dobře rozmačkaný česnek, smíchat a zalít olejem.
0 Nominace Nahlásit |
My, doma, používáme kvalitní olej a oloupané stroužky česneku se zalijí a věř, že vydrží docela dlouho. Píši o „českém“ česneku a ne o těch atrapách Španělska či Číny!
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |