Už jsem asi dvakrát odpovídala, kvalitní med, především květový, zcukernatí. Aby si udržel svou konzistenci, je dobré ho pastovat.
0 Nominace Nahlásit |
Já ho mám ve skleněné dóze ve skříňce v kuchyni, nikdy se nezkazil, případná cukernatost není na závadu, stačí rozehřát ve vodní lázni a je zase tekutý.
0 Nominace Nahlásit |
Vysoký obsah cukrů v medu má samokonzervační účinky, nicméně doporučujeme skladovat med v uzavřeném obalu (sklo, keramika, nerez kov…) při teplotě do 25 ˚C a relativní vzdušné vlhkosti do 70 %. více o medu zde v odkaze
Zdroj: http://www.keramka.cz/med-info.html
5Kdo udělil odpovědi palec? annas, anonym, rybíz, flodur, elektrikář
před 5166 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Annas za mě odpověděla. Jenom jsem si nemohl vzpomenout jak se říká tomu pastování, už jsem chtěl napsat „našlehat“.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |