Já jím skoro všechno. Nejraději mám pikantní jídla, například pikantní čínské nudle. Celkově i Asijskou kuchyni. Ještě miluju Korejský Kimchi ramen. Jinak vyrůstal jsem na moravské dědině, a mám rád i maso ze zabíjačky, ale co mi nechutná je třeba prejt, nebo tzv. bouřka.
0 Nominace Nahlásit |
Moje oblíbené jídlo je smažený sýr s hranolkami a tatarskou omáčkou. Ze svátečních jídel to je kuřecí řízek s bramborovou kaší a tatarskou omáčkou. S dezertů to je jahodový dort.
vysvětlivka: sváteční jídlo je jídlo, které se jí o svátcích nebo vyjímečně
0
před 1792 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já mám nejraději: maso, brambory, zelí, chleba, pečivo, různou zeleninu, těstoviny, rýži, (knedlíky kromě ovocných jakékoliv), omáčky, saláty zeleninové i majonézové, vejce, sýry, mléko (ale poctivé), čokoládu, no prostě vše až na následující výjimky… Společný důvod, proč to všechno mám rád, je ten, že to NENÍ KRUPIČNÁ KAŠE, tu nenávidím – jako dítě jsem ji několikrát po sobě zvrátil a od té doby se mi dělá nevolno, jen ji ucítím ve vzduchu. Taky nemám rád plody moře (nesnáším ten mořský zápach) a dále nejím olivy, ačkoliv olivový olej mám hodně rád. Nejím syrové maso (tatarák na straně jedné a sashimi na straně další) – zejména kvůli hrozbě cizopasníků, ale sashimi mě ani neláká, viz plody moře. No a taky nejím fastfood, to je opravdu zadarmo drahá sračka.
0
před 1792 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ahojky, no my jsme dlouho hledali, protože v supermarketech je moc nemají a když, tak to není čerstvé. Tak jsme si začali objednávat na http://www.zdravepapani.cz a spokojenost veliká. Vždy dovezli čerstvé ryby a navíc i v o něco větší gramáži, než jsme si koupili. Navíc je to s dovozem, takže paráda, bez starostí.
Drap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |