Jak to říká Zdenda Pohlreichů – „No, jó, zlatej českej eidam třicítka“. Na domácí užití to stačí, na lepší jídla kupuju parmezán a to je teprv mňamka.
2Kdo udělil odpovědi palec? briketka10, marci1
před 2657 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tak to snad záleží na tvý chuti. Já ti poradím parmazán a tobě nepojede.
Z vyspělého světa k nám na trh pomalu dorážejí tvrdé sýry i se strouhátkem ;), princip jako celý pepř + mlýnek, takže si koupíš kostku kvalitního sejra v obalu, kde jen zakroutíš nějakým kolečkem a voalá, sejra se sype- zde:
Upravil/a: zjentek
2Kdo udělil odpovědi palec? briketka10, marci1
před 2657 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Za mě „Gran Moravia“ („parmezán“, který se vyváží do Itálie).
Lze použít i jiný tvrdý sýr, např. Ementál, Parmezán, Gouda, Eidam.
Používá se např. i Mozzarella.
🙂
0 Nominace Nahlásit |
Já sama mám teda asi nejraději goudu. Ta se strouhá dobře. Je ale pravda, že se na ni hodí mít celkem kvalitní struhadlo. Já mám takové šikovné, které se mi před časem povedlo sehnat tady: http://emako.cz/ostatni/rucni-struhadlo-na-zeleninu--ovoce-a-syru--uzitecny-pomocnik-do-kazde-kuchyne/
Drap | 1710 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |