A jaký je rozdíl mezi těmi malými lívanci a těmi velkými co jsou oblíbené v USA ?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4123 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Recept je snadný a rozdíl bych viděla v tom,že v některých receptech
české kuchyně se používá i droždí,jinde třeba ne.
Velikostně rozdíly nejsou,snd jen podle toho jestli se smaží jako palačinky
nebo pokud domácnost vlastní lívanečník…
0 Nominace Nahlásit |
Recept na lívance. Mléko , vejce,hladká mouka cukr a droždí.Trochu přepuštěného másla. Pro vůni. Velikost záleží na jakou pánvičku je naliješ. Chuť by mněla být stejná. Místo droždí lze použít i prášek do pečiva.Mohou být i slané posypané sýrem a olivami s kouskem feferonky. Nejlepší jsou povidla a posypat strouhaným tvarohem a šlehačkou nebo trochou zajkysané smetany.
0
před 4121 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |