normálně vůbec ne,jen když jsem těhotná,to jsem pak schopná jíst snad i ze spaní
0 Nominace Nahlásit |
mě ne… maximálně chuť ;{)= ale přesvědčil jsem sám sebe, že po půlnoci už se jen štěpí tuky a podporují krvinky (přeloženo do obecné češtiny: zkrátka se chlastá ;{D)
0 Nominace Nahlásit |
Velice vyjímečně, v noci se nebudím…v těhotenství to ale bylo skoro pravidlem.
3Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, anonym, annas
před 5327 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Když se v noci probudím a pěkně mi kručí v břiše (což je vždy když se v noci probudím 😁), zajdu na návštěvu lednice a najím se. Na druhou stranu se často v noci nebudím, takže ten hlad v noci mne zase tak netrápí 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Jíst by se mělo,než člověk pocítí hlad.Když vás tedy hlad vzbudí,klidně jezte,v kteroukoli dobu…
0 Nominace Nahlásit |
Ano, jím. a když spím a náhodou mě probudí hlad, neváhám a jdu se najíst. U mé postavy to vůbec nevadí a není to ani poznat.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 5327 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ne, nejím. Ani když přijdu z flámu a ani když nemůžu spát. Ani když jsem měla ze začátku těhotenství nevolnosti a nespala jsem třeba celou noc.
Znala jsem holku, která měla až chorobnou noční žravost. Co půl hodiny v noci chodila do ledničky a neustále se jenom cpala. Takhle teda dopadnout nechci. To budu mít radši v noci hlad.
0 Nominace Nahlásit |
Kolikrát, když jsem se v noci vzbudila a nemohla ustnout, tak mě začalo kručet v břiše. Ale nikdy mě nenapadlo se jít najíst. A ani bych nešla. Jsem líná v noci vstávat, natož se ještě nacpat.
0 Nominace Nahlásit |
Někdy v noci mám chuť na cukr, protože to potřebuje mozek, pro ty co neví, k čemu potřebuje mozek cukr je tu malá odpověď..Mozek potřebuje cukr na to, aby se vyživoval a mohl pracovat rychleji. Proto někdy vstanu naberu si trochu vody a polévkou lžíci si do 100 ml vody nasypu cukr a všechno to vypiji. Ráno vstávám s mozkem plně připraveným na denní šichtu ve škole :)))
0 Nominace Nahlásit |
V noci se hlady nebudím a ani nechodím jíst.
Pokud šilhám hlady, něco před spaním slupnu a spinkám až do rána.
0 Nominace Nahlásit |
Musím jíst tak aby se to slučovalo s mojí nemocí.(diabetes)
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 5327 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Před synem jsem vážila 62 a měřím 170,synovi bude 6 a já vážím 80kilo a hlavně se cpu večer u televize na kterou koukám třeba do 2hodin do rána,protože si užívám klidu.několikrát jsem se v noci probudila,když jsem usnula dříve a lednici jsem vyluxovala jako bych dva dny nejedla,takže já problém určitě mám.Pokud vy také,tak nejste sama.
0
před 5327 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Už se mě to mockrát stalo když mám hlad tak se najím a nedívám se na hodiny.
0
před 5327 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já ne, u přítele, když jsme dlouho vzhůru, a on si jde o půlnoci pro něco dobrého, tak na něco většinou dostanu chuť, ale málokdy si vezmu.
0
před 5326 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
než jdu spat,tak se musím předtím najist-jinak bych neusla
např.(bramburky,čokoládu).
když jsem byla v jiném stavu,tak jsem si nosila večer jidlo i do postele a
jedla jsem…
0
před 5324 dny
|
0 Nominace Nahlásit |