Dnes jsme byli grilovat a moc jsme si pochutnali,masicko jsme nalozili vcera jen do majolky a dnes jen pridali steakovy pepr bylo to vyborne pridate i vy svou vyzkousenou marinadu?Rada vyzkousim dekuji.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 6Pro koho je otázka zajímavá? kropitko, ReHu, annas, fortin, Jahoda, elektrikář před 5281 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Nedávno tu někdo položil podobnou otázku,když si zadáte sem na odpovědi do vyhledavače grilování tak Vám to vyjede. Nicméně jsem jeden recept vyzkoušela a bylo to mňam.....
Marináda s pivem (na uzeniny, vepřové či hovězí maso)já tam nacpala od všeho něco…
3 dl světlého piva, 2 lžíce kečupu, 2 lžíce sójové omáčky, 2 stroužky česneku, 2 větvičky tymiánu, 1 větvička rozmarýnu, sůl.
Kečup prošleháme se sójovou omáčkou a vmícháme utřený česnek a najemno nasekané bylinky. Zálkad zalijeme pivem a dokonale rozmícháme. Mírně naklepané maso osolíme a naložíme po plátcích do marinády. Přetáhneme fólií a necháme marinovat do druhého dne.
0 Nominace Nahlásit |
Já jsem si Marinády kupovala ale ted jsem vyzkoušela jeden recept na
Marinádu se kterým jsem spokojená
1/8l červeného vína
1/8l oleje
stroužek utřeného česneku
1/2 lžičky pepře
1 lžíce provensálského koření (rozmarýn, majoránka, tymián, fenykl
apod.
Maso potřeme, dáme do ledničky odležet a druhý den grilujeme
je to opravdu mnamka doporučuji vám recept vyzkoušet.
5Kdo udělil odpovědi palec? kropitko, anonym, annas, fortin, elektrikář
před 5281 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Vepřové maso(kotletu)lehce naklepeme, osolíme,opepříme a mírně pokapeme citronem.Vedle v misce si uděléme tuto směs: 2díly sojové omáčky, 1 díl medu, O,5 oleje a vše pečlivě promícháme, maso potřeme z obou stran .Necháme přes noc v lednici.Grilujeme,potíráme ke konci medovou marinádou.Dobrou chuť.
0 Nominace Nahlásit |
Ahoj,
já nejčastěji používám tuto marinádu, je skvělá a chutná všem
i návštěvám.
Do misky dám olej, med, bylinky – pažitka, petržel, šalvěj, dále dodám
česnek a maso nechám přes noc uležet.
Ke grilování používám plynový gril z http://www.makuchyne.cz/.
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |