Do lednice si dávám meloun (nemíním se dohadovat zda je to ovoce nebo zelenina) a švestky v tekutém stavu, aspoň 60–62 %.
0 Nominace Nahlásit |
Pivo nepiji, takže nemůžu mít rád studené pivo. Vím ale, že teplé pivo není dobré. Napil se ho Obelix v kresleném filmu Asterix v Británii a nechutnalo mu.
Uzené studené rád nemám, nýbrž mám rád teplé párky a klobásy, protože mi pak více chutnají a jsou stravitelnější.
Tchýni nemám, protože jsem svobodný. Tchýni mého otce a mé matky mám rád, protože obě moje babičky jsou na mě hodné, přátelské a dobře se dá u nich pokecat i najíst.
Ovoce mamka do ledničky nedává, ale pokládá tam do boxu v lednici zeleninu. Ovoce máme na chodbě.
Další věc, kterou mám rád studenou, je studená, nebo spíše ledová káva.
0 Nominace Nahlásit |
Z ovoce dávám do lednice bobuloviny, jahody, maliny, hrozno a
meruňky.
Z důvodu uchování trvanlivosti. Studené ovoce moc nemusím, mám ráda
v pokojové
teplotě nebo po tepelné úpravě. Meloun nejím ledový.
Pivo je v lednici jen v teplých měsících. Ze špajzu je jinak jako ze
7. schodu.
Podobně džus a Coca cola pro návštěvy.
Studené v oblibě nemám.
0 Nominace Nahlásit |
Pivo určitě, bílé a růžové víno, ovoce taky, ba i některou zeleninu
(např. pórek).
Pak taky třeba zmrzlinu nebo rychlou ranní sprchu (nic tak skvěle neprobudí
jako studená sprcha ve směru krevního oběhu).
0 Nominace Nahlásit |
Studenou mám ráda vodu na pití. Nic jiného pít nemusím. V létě ledovou kávu.
0 Nominace Nahlásit |
No teď nejím doma teplé jídlo. V ledničce mám salám a limonádu citronovou. Ovoce většinou sním hned – jablka, banány. No a když se něco nesní, tak si chodím do ledničky na jednohubku, abych to nemusel ohřívat.
0 Nominace Nahlásit |
Nejimpresivnější jsou studené ženské paciny, toužící po teple! Kdepak studené ovoce, nápoje apod., je to sice fajn, ovšem emoce, které vyvolá prvně zmíněné jsou mnohonásobně silnější! ;) :D :D
Sakra, už nějaký chlap konečně zjistil, kde ženy schovávají ten mrazák, do kterého MUSÍ mít ruce neustále vloženy? ;) :D :D
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |