když tam nemáte krémy které by se mohly zkazit tak určitě hodně lidí si dává cukroví do mražáku a má je i na velikonoce,já osobně jsem to ještě nezkoušela,ale cukroví taky ještě máme a bez obav ho pojídáme
4Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, quentos, flodur, Terryle
před 5104 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Když zároveň konzumaci cukroví vyrovnáš dostatkem pohybu, tak můžeš.
a až ho sníš, tak si můžeš upéci masopustní cukroví, potom
Velikonoční, potom jarní, květnové, letního slunovratu … .
A pokud si pamatuji, tak právě většina vánočního cukroví je vyráběna
(vymyšlena) tak, aby mělo dlouhou trvanlivost, pokud je uloženo do spotřeby
v chladnu. To co je s tukovou nádivkou stejně už z talířů zmizelo.
Zdroj: život
0 Nominace Nahlásit |
Nemusíš mít cukroví v lednici. Dej ho s krabicí někam kde je chladněji než v obytné místnosti . Vydrží dlouho-dokud ho nesníš.
0 Nominace Nahlásit |
Mám narozeniny v únoru a kdysi jsme odkládaly krabici do komory kde bylo chladno.Teď ho dávám krabičku do mrazáku a v únoru chutná nejlíp.Ale jinak ho mám v plechových krabicích v chladnu a jíme dokud je.Záleží asi na náplních.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1710 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |