Vůbec bych neklepal o hranu (jak píše Elkon) a nad hrnkem bych vajco nasekl ostrým nástrojem, třeba nožem, nebo skalpelem. Ono taky se to nepodělá když nějakou tu skořápku v jídle sníte 🤷♂️🤷♂️🤷♂️
3Kdo udělil odpovědi palec? Syd, dust8, Tonda Káňa
před 120 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jak? Opatrně, trochu naklepnout např. o hranu a pak držet tak, aby se dalo pomocí palců pomalu rozdělit v prasklině od sebe . A samozřejmě se pořádně dívat do hrnku.
Upravil/a: elkon
0 Nominace Nahlásit |
Rady jsou různé, např.: Nejlepší metodou, jak rozklepnout vejce, je
sebevědomé poklepání na rovný povrch. Poté držte vejce nad miskou nebo
pánví a palcem lehce zatlačte do trhliny, aby se prolomila membrána. Poté
jemně odtáhněte půlky skořápky od sebe.
https://fresh.iprima.cz/magazin/rozbijte-vejce-bez-malych-kousku-skorapek-spravna-metoda-vas-nejspis-prekvapi-190679
😄
0 Nominace Nahlásit |
Při troše fortelu se to lehce podaří. Je celkem jedno, čím vajíčko načneš, zda o ostrou hranu nádoby, nožem nebo něčím jiným vhodným. Osobně používám nůž. Vařím málo, ale s vejci problém nemám.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |