Takový problém mám také. Slyšela jsem, že ti doktor může píchnout injekci s vitamínem B12. Jez pravidelně – určitě jez všechno tak nějak, ale vyváženě. Tuky, cukry … nesportuj víc jak půlhoďky denně.
0
před 4926 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Musíš se pořádně přežrat a moc se nehejbat,jenom se převalit na bok a odpočívat.Zásadně nesportovat a žádným způsobem nevydávat energii!
0
před 4926 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
To přes internet nevyřešíš. Nenapsal(-a)věk, zdravotní stav apod. Třeba hubenost je způsobena nějakým zdravotním problémem. Takže pokud je dlouhodobá, přiměřeně ke svému věku a pohybu do sebe láduješ potraviny šel bych k lékaři.
0
před 4926 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Doporučila bych EMULIPS doplněk stravy, obohacený zvýšenou hladinou vitamínu E, při pravidelném užívání s kombinací s vlákninou napomůže upravovat tělesnou váhu.
Zdroj: www.okg-family.ic.cz
0
před 4923 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ahoj, tak jsem se ti ptala a byl to prý Svět Zdraví. Stránky maji: https://www.svet-zdravi.cz/
Tak snad ti to pomůže
Jo Svět Zdraví, tak to vím, kdo jsou, viděla jsem na ně i reklamy, ale spíše jsem myslela, že pomáhají s hubnutím. Tak děkuji za informace, možná k nim tedy zajdu.
Obecně dělají výživu, takže obojí :) i třeba prý výživu pro
sortovce apod :)
Tak drzím palce.
Určitě zkus, moc ti budu držet palečky. A budu ráda za dobrou zprávu třeba za pár týdnů či měsíců.
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |