Jezte hodně kalorické jídla a zkuste doplnky stravy,kamarád měl stejný
problém a pomáhal si hroznovým cukrem.A nebo zkuste něco z téhle
stránky:
http://www.celostnimedicina.cz/snim-deset-knedliku-a-nepriberu.htm
2Kdo udělil odpovědi palec? kazisvět, .::An!!e::.
před 5419 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Kdyz das tohle heslo „Jak přibrat na váze“ do googlu, tak hned od zacatku mas informace na dane tema.
Pridavam jeden zdroj.
Zdroj: http://tema.apatykar.info/clanek-119/
0 Nominace Nahlásit |
tak tento problém trochu závidím,většina z nás má problém opačný,ale teď odpověď:chce to jíst často a hodně,jsou i různé způsoby jak docílit,že máte neustále hlad,sedět u PC či televize méně pohybu,kdo kouří,tak přestat,místo cigarety člověk hledá neustále něco k jídlu a určitě kila pujdou nahoru,taky je možné že vám pracuje daleko intenzivněji štítná žláza,která má mimochodem velký vliv na spalování potravy.
0 Nominace Nahlásit |
sedni si k televizi dej si před sebe slané,sladké,chlebíčky a cpi se do sitosti.souhlasím s kolegou kenyrtsem že většina z nás má spíše problem opačný.když se budeš řídit těmito radami určitě do týdne nějaké ty kila určitě nabereš.jen musíš opravdu jezt
0
před 5423 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
skus každých 30minut jit a sněst třeba jabko nebo něco většího,když jsem to poradila kamošce tak mi prva nevěřila ale přišla na to že to funguje,tak to taky možeš skusit.
0
před 5420 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dobrý den, přibrat na váze je daleko těžší než snižovat vájhu. Je třaba kvalitně vyčistit organismus. Doporučila bych zdravé pravidelné stravování, správný pitný režim, hodně zeleni a vlákniny.V případě dalších dotazů mne můžete kontaktovat.
0
před 5407 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |