na palacinky stale pouzivam roslinny olej zkousela jsem to na masle ale nebylo to ono
7Kdo udělil odpovědi palec? anetadela1, annas, Miroslavst, Lucimia, aramah, flodur, Bumbes
před 5212 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Čistě teoreticky skoro na ničem. Jde o to, že nam naleju opravdu jen trošku oleje, první palačinka je na vyhození, ale vypije ten tuk a následně to už je lepší a lepší. Takže na oleji, ale vlastně na ničem. A jinak jsem taky dostal pánvičku s nějakého materiálu (už nevím, seděl jsem tam dvě hodiny, ale už nevím jakou) a na té se nepoužívá vůbec nic.
0 Nominace Nahlásit |
Taky dávám olej, na másle mi to nešlo. A dávám ho trošičku ob jednu palačinku.
0 Nominace Nahlásit |
Na teflonu, pomalu (nízkou teplotou) na pár kapkách slunečnicového oleje
(lehounce potřu pánev mašlovačkou).
Doplňuji:
ajajaj, došly palce…
Upravil/a: Bumbes
0 Nominace Nahlásit |
Na oleji. Jen mírně mašlovačkou a mažu podle potřeby, cca po 5 ks.
Teflon nedoporučuji, není moc zdravý.
0 Nominace Nahlásit |
Já mám recept, do kterého se přímo máslo všlehá, pak už se jen leje na pánev, nedává se žádný tuk, jsou bezva, netrhají se a jsou tenké a mají jemnou chuť díky máslu.
4Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, Lucimia, kapka, Bumbes
před 5212 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já na ničem,protože palačinky neumím:-)Ale manžel vymastí teflonovou pánev sádlem a pak už žádný tuk nedává.
0 Nominace Nahlásit |
V hotelu kde jsem pracoval kuchař rozpálil pánev nalil naběračku oleje a slil zůstal na ní jen olejový film. Používali také rozprašovač na kytky. Na snídani se jich dělalo přes 100 kusů Přepuštěné máslo se přidávalo do těsta na vůni.
0 Nominace Nahlásit |
Až doted jsem smažila palačinky na oleji, ale pak jsem četla v kuchařce smažte na másle tak jsem to zkusila a chutná mi to více než na oleji. Jsou chutnějšíí
1Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář
před 5211 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jakmile mám pánev rozpálenou, vezmu vidličku s napíchnutým kouskem ztuženého tuku a pár tahy pánev potřu, toť vše. Tuku je na pánvi opravu jen malinko Máslo se podle mě rychle připaluje.
1Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář
před 5210 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |