Ráda bych se zeptala, zda sledujete obsah tzv. éček v potravinách, případně co si o tom myslíte. Je nutné vybírat si potraviny bez éček nebo to není pro zdraví až tak důležité? Pokud by mi mohl odpovědět nějaký lékař, budu jen ráda 🙂
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Radovan M před 5336 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Obsah přídatných látek v potravinách nesleduji. Mnohdy je víc
závadná sama potravina.
Bez přídatných látek by nám mnoho potravin nechutnalo ( což by nebylo to
nejhorší) ale také zkazilo a z toho důvodu nebylo vůbec na trhu.
Zákazníci kupují , výrobci vyrábějí.
Veškerou moc mají v ruce zákazníci.
Nejsem lékař, jsem profesí chemik.
0 Nominace Nahlásit |
Moc to neřeším, jediné na co si dávám pozor, tak to je Dusitan sodný (E250) který je rakovinotvorný (obsažen v šunce, párcích apod.) Né že bych nejedl párky, jen to trochu omezuji :)
0
před 5336 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
čas od času se kouknu, ale rozhodně to není můj hlavní rozhodovací faktor při výběru výrobku a navíc.. né všechna „éčka“ jsou škodlivá
0
před 5336 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ellus,mohu li radit,NEJEZ UZENINY-(snad jen
Maďarský uherák-všude jinde v uzeninách–
CHEMIE! Rozhodnutí pro Tebe–Je toto jídlo,
pro mne NEzávadné,výrobci chtějí vydělávat,
kupující-musí přemýšlet!
0
před 5336 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jako vyučená cukrářka vím, že se za éčkama schovávají třeba neškodná barviva, ochucovadla (rumová tříšť) Takže to tak nezdravé není, množství je kontrolováno.
0
před 5336 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |