Okurkový salát z okurčiček ze zahrádky, ovšem k nálevu by se použila voda z kysaného zelí (kříst), případně ještě dochutit (soli a octa by zřejmě více nebylo třeba).
Volná diskuze, názorová přestřelka (jak s oblibou se zde uvádí- přetřes).
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? aliendrone před 130 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Nac vodu z kysaneho zeli? Podle me se k okurce vubec nehodi! Dej radeji
lzici zakysane smetany nebo bileho jogurtu a trochu kopru.
Jinak prodavaji hotovou zalivku z Balsamika v male lahvicce. Staci par kapek a
salat ma exotickou chut!! A vydrzi dlouho, protoze staci opravdu par kapek.
Ja pridavam i 2 lzice olivoveho oleje.
0 Nominace Nahlásit |
Zeleninový salát snad nejde zprznit. Zvláště někomu, kdo při loupání brambor (cibule, česneku, zeleniny obecně) hnedka alespoň jednu sežere. Miluju syrovou zeleninu (zato nemusím moc vařenou). 😉
Nwm, jestli by to byl nějaký vrchol gastronomie, ale já bych to zblajznul na počkání. I když mi přijde ten lák z kys. zelí prznit ředěním trochu škoda (je to MŇAMKA, když nějaká baba mnou nahnaná otročit do kuchyně [zpravidla výhružkami, falešnými sliby aj. motivací] lák z kys. zelí omylem VYLIJE do odpadu [místo do hrnečku k mé pozdější labužnické konzumaci] – to pak není obvyklé vzteklé bublání a mrmlání, nýbrž první stádium BOUŘKY! 😉 ).
BTW – křís je snad ta plíseň, která se může při kvašení na povrchu objevit, ne? 😉
Je to prostě o tom, kdo co má rád. Já rád slané, kyselé, hořké a ostré. BTW – zkus někdy dát do zeleninového salátu ŠŤOVÍK! Tedy… když budeš mít VELKÉ štěstí a nějaký najdeš. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |