Perete ji ve studené vodě než ji dáte vařit – třeba jako
čočku?
Měla by se prát nebo ne?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? annas, jepik, briketka10, gecco, zzzlatokopka před 3524 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Peru – kdovíco po ní ve skladech a při dopravě lezlo…
😉
Peru i vše podobné – luštěniny, kroupy, jáhly…
6Kdo udělil odpovědi palec? annas, jepik, JájsemRaibek, Lamalam, zzzlatokopka, Šidlo
před 3524 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ano, peru, abych vyplavil škrob a rýže se tak nelepí.
6Kdo udělil odpovědi palec? jepik, briketka10, cochee, JájsemRaibek, ReHu, annas
před 3524 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já kupuji jen parlboid a tu peru v teplé vodě.
4Kdo udělil odpovědi palec? jepik, JájsemRaibek, ReHu, annas
před 3524 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Peru, dokud není voda čistá, teplou vodou… a protože mám raději „volnou“ (nesáčkovou), tak i přebírám… ale to už spíše tak ze zvyku… kamínky v ní jsou opravdu jen málo kdy… :o)
4Kdo udělil odpovědi palec? annas, GM, cochee, JájsemRaibek
před 3524 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
varím z voľnwj ryže (nie tej pytlíkovej) a periem podľa potreby – ako ju chcem mať lepkavú.
čím menej lepkavú ju chcem mať, tým viac ju periem.
zásadne v studenej vode.
;-Q
3Kdo udělil odpovědi palec? annas, briketka10, JájsemRaibek
před 3524 dny
|
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?briketka10 Nahlásit |
Ano, peru ve studené vodě.
2Kdo udělil odpovědi palec? JájsemRaibek, briketka10
před 3524 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Peru, někdy vyhraje vona, někdy já, záleží jak jsme kdo vyhajanej.
2Kdo udělil odpovědi palec? annas, JájsemRaibek
před 3524 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Také kupuji parbileid a také peru v teplé vodě. Dokud není čirá.
1Kdo udělil odpovědi palec? JájsemRaibek
před 3524 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
áno, ryža rastie v močiari, v teplej oblasti, a do toho močiara kakajú žaby (a iné tvory) ryža je podľa hygienikov dokonalý zdroj baktérií a iných breberek (úžasné české slovo), takže oprať, variť aspoň 15 minút (nie v perine!!! na miernom plameni) a potom nechať stáť toľko, aby mala 20 minút 80°C a zjesť do 24 hodín od uvarenia
1Kdo udělil odpovědi palec? JájsemRaibek
před 3523 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |