Má právo moje nadřízená mě z důvodů nesmyslných pomluv přeřadit na jiné pracoviště? Mimo jiné mě psychicky šikanuje poraďte jak na ní!!! Její nadřízený ví jaká ona je a dává od toho ruce pryč.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 5527 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Pokud na jiném pracovišti vykonáváte stejnou pracovní náplň, tak nejspíš toto přeřazení budete muset respektovat. Jsou dvě možnosti jak se vzepřít onomu přeřazení, a to:
Poznámka k názoru LuciJe, že „přeřadit Vás mohou jen ve chvíli, kdy by Vaši pozici firma rušila“ namítám, že to není pravda, protože tento důvod pro přeřazení ZP nezná…,nastává ale úplně jiná situace a zaměstnanec má nárok na odstupné, protože jeho pracovní poměr končí, pokud by se ale na přeřazení se zaměstnavatelem NEDOHODL, pak ano.
Zdroj: http://business.center.cz/business/pravo/zakony/zakonik-prace/cast2h3.aspx
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 5525 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
To záleží na Vaší pracovní smlouvě. Pokud je v ní zakotvena tato možnost, pak ano. Jinak máte jasně danou pozici a přeřadit Vás mohou jen ve chvíli, kdy by Vaši pozici firma rušila. Pokud Vás nadřízená šikanuje, stěžujte si a to písemně. Takovou stížností se její nadřízení zabývat musí, šikana na pracovišti ze strany šéfa (bossing) je nelegální.
0
před 5527 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek