Je mi 16 let a měřím 153 cm, vážím 40 kg.. podle BMI je to jasná podváha. Jak přibrat(jaký jídelníček zvolit) a kolik vlastně kilo potřebuji? Děkuji za odpověď.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? kenyrts před 5413 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Ja bych s tim nabiranim zase tolik nesilela. Samozrejme pokud jis normalne, tedy dost a citis se dobre, neresila bych to zatim. 16let neni tolik. Ja jsem v 18 (pri maturite) vazila pri 179cm 56kg (tedy podobne nizky BMI). sezrala jsem co jsem videla a nenabrala jsem. Metabolismus se vekem ale meni. dneska ve 30letech mam skoro 70kg, tedy normalni vahu, nijak jsem na to netlacila. Naopak ted uz se musim hlidat a se slzou v oku vzpominam na leta, kdy jsem furtovala vsechno co se dalo. Tohle nabrani vahy bych kdyztak resila predevsim s odbornikem. Ale v 16 letech bych teda kvuli BMI jeste rozhodne nepanikarila.
0 Nominace Nahlásit |
Stejna otazka tu padla pred tydnem.
Tady mas odkaz, koukni se.
Zdroj: http://www.odpovedi.cz/otazky/jak-pribrat-na-vaze
0 Nominace Nahlásit |
na tvůj věk opravdu vážíš málo,měla by jsi vážit tak zhruba 50 kilo.pokud chceš přibrat jez 5 krát denně nějaké jídlo. ráno si dej třeba nějaké pečivo s máslem a k tomu nějakou zeleninu včetně čaje,v poledne polévku a hlavní chod,odpoledne svačinu,a večer večeři .to záleží na tobě co si dáš hlavně se nut jezt
0 Nominace Nahlásit |
Zvolte vyváženou a hlavně pravidelnou stravu (inspirujte se třeba tzv. pyramidou správné výživy). Pokud se Vám ani tak nepodaří postupně přibrat, navštivte dietologa a nechte si poradit.
0 Nominace Nahlásit |
pokud skutecne chces pribrat bylo by asi vhodne se poradit s lekari. Tva stihlost muze byt dana geneticky a tam moc moznosti jak pribrat neni. Znam par lidi kteri s prominutim nejedli ale zrali a presto se jejich vaha nehnula. (pro priklad: Slecna 25 let, 165 cm 50 kg k snidani 2rohliky, k svacine ovoce jogurt, k obedu bez problemu 10 knedliku, k svacine zakusek, k veceri 3–4 namazane chleby, a presto nepribrala ani deko )
0
před 5411 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |