proto se nakládá ,aby se nemuselo vařit ..
pěkně ho omyjte a dejte do udírny a pěkně pomalu ho vyudíte …a uvidíte tu dobrůtku
0 Nominace Nahlásit |
Člověče nešťastná, to ani náhodou. Postupujte tak, jak píše kolegyně hanulka11, příp. kukněte na tyto stránky:
http://ekucharka.net/nalozeni-a-uzeni-veproveho-masa
Je ovšem pravda, že existují i recepty na zpracování, kdy se maso nejprve
ovaří – např. anglická slanina ap.
0 Nominace Nahlásit |
Pobízím z venkova a ještě jsem to neslyšel 😁! Vždy se „jen“
posolilo, přidal česnek, naložilo, několikrát překládalo a dlouho
udilo.
Připouštím ale, že dnes, bůhví podle čeho, to tak někdo může vařením
zmršit ☹
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |