Avatar uživatele
Kepler

Čím to, že guláš nebo gulášová polévka jsou nejlepší až po třech dnech v lednici?

Posledně jsem si navařil kotlík a ještě horký si naložil. Hned jsem si řekl: no, ten se mi moc nepodařil…Ale za tři dni jsem si ho ohřál znova a úplně mi spadla brada, až jsem si pokecal tričko. Byl o dvě třídy lepší!

https://pixaba­y.com/cs/photos/gul%C3%A­1%C5%A1-maso-hov%C4%9Bz%C3%AD-maso-soud-1696586/

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? marci1, aliendrone, Edison před 1869 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
marci1

U nás se říká, že má druhý den „štych“. Ty chutě se tam nějak více rozloží a zároveň spojí. Prostě to nedokáži vysvětlit. 🙂

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
aliendrone

Nené! DRUHÝ dne je BEST! Pravdu má marci1 a moje mlsná huba to potvrzuje! ;) Ale i kdybys mě rozkrájel, tak vyjma vzájemného dlouhodobějšího působení ingrediencí vzájemně, mne nic jiného nenapadá. To je trochu podobné problematice topinkovače – toastový chléb je sám o sobě celkem HNUS, ale dej ho do topinkovače, akurátně ho opeč a je z toho lahůdka 1. třídy – za tepla. A když úplně vystydne, je z toho zase hnus, jen trochu jiný! Ani znovuohřev [nikoliv opékání, to by bylo přespříliš] už to nezachrání – vůbec nevím, proč ta funkce na topinkovači je. :)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek