Myslím, třeba když někdo přestane kouřit, tak přibere klidně 10 kilo za pár měsíců. Když už mu skončí to „žrací období“ a začne zase normálně jíst, myslíte že mu ta váha, během pár měsíců zase klesne???
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? pusinka50, Drap, briketka10, anonym, marci1 před 3898 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Myslím, že s hubnutím to tak ´jednoduché´ nebude, slyšel jsem to jen naopak – když člověk rychle zhubne, tak to pak i rychle nabere.
3Kdo udělil odpovědi palec? briketka10, zzzzz, marci1
před 3898 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Přestala jsem kouřit a přibrala jsem za 6 neděl 7 kg. Já jsem nejedla,ale žrala Teď zas kouřím a zároveň držím dietu už 3 neděle a cvičím. Zatím mám 4 kg dole a budu pokračovat. Budu se snažit zhubnout aspoň 4 kila pod mou normální váhu a pak se teprv budu snažit nekouřit.
0 Nominace Nahlásit |
Já mám takové spalování že u mě to platí.Přes svátky jsem nabral 4 kg za 2 týdny což bylo fajn…měsíc v práci a byl jsem z5 na své váze
0 Nominace Nahlásit |
ad :zzzzz také je mi líto, že palce jsou omezené ( třeba pro „mowla“). Máme hodně společného ( pro odpovědi). 🙂
Tak hlavně, aby ti tvé vlastní neupadly…
;-D
Víš, že si asi jediný, co se tu nikdy na nic nezeptal. 🙂 To já mám otázek, že bych se mohla ptát víc než Bolák, ale to by mě asi admin diskvalifikoval. 😁
No jo – ale hlavně, že víš, co si o ´předmětu´ otázky myslím,
ne?
😉
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |