Odpoveď byla označena jako užitečná
Omáčky bez zahuštění neznám.
Jenom přírodní šťávu…
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?pepe88 Nahlásit |
Nedělám omáčky bez zahuštění.
Vařím si je sama a zahušťuju zakysanou
smetanou, nebo bramborou či chlebem.
…
Nikdy je nekupuju. Jednou jsem si
koupila na špagety nějaký blaf a byl
to hnus s ananasem. Šel do koše :(
…
Špagety byly s tuňákem a smetanou.
K tomu okurkový salát. Taky řešení.
…
https://www.google.cz/?gfe_rd=cr&ei=L6aBVb6MOMyk8wfIvoCAAg&gws_rd=ssl#q=om%C3%A1%C4%8Dky+od+vitany+slo%C5%BEen%C3%AD&*&spf=63
Upravil/a: briketka10
0 Nominace Nahlásit |
Příspěvek smazán administrátorem.
Já vím, ale nezahušťuju JÁ, jenom to rozšfrlám ve vodě a přidám do šťávy s pečeně. Mimochodem zkoušela jsi je už? Byla bys překvapená, jak jsou dobré. Zvláště hříbková.
Drap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |