někde jsem četl že by se nemělo jíst pečivo s ovocem k sobě a nebo pečivo s jakýmkoliv moučným výrobkem. tak se chci zeptat jestli to opravdu kvasí společně a zda to vytváří výjimečně dobré prostředí pro kvasinky Kandida? předpokládám že je to pravda (možná není) tak se ptám jestli existují jiné nevhodné potravinové kombinace a proč jsou nevhodné? děkuji
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? briketka10 před 3540 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Tady si něco málo přečti:http://www.abcvyzivy.cz/clanky/kombinace-potravin.htm
1Kdo udělil odpovědi palec? briketka10
před 3540 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
podle http://www.abcvyzivy.cz/clanky/kombinace-potravin.htm
se nemá
škrob a bílkovina
skrob a kyselé ovoce
chápu tedy správně, že jakékoli pečivo a nebo moučný výrobek není vhodné jíst a) s ovocem (kyselého je snad většina) a za b) s mléčnými výrobky a masem?
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |