Vařila jsem kuřecí vývar,dovařila jsem ho po osmé hodině večerní,ještě teď je dost teplý,tak se mi nezdá vhodné dávat ho do ledničky…Když ho nechám vyndaný na lince,do zítřejšího dopoledne,může se s ním něco stát?…dík.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? panenka, dudu před 4996 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Pokud se ještě nechystáte spát a máte doma dlažbu položte ten hrnec s tou polévkou na dlažbu ona je studená tá polévka vám rychlejš vychládne a pak ju před spaním zhruba tak za hodinku můžete dát do lednice já to mám tak vyzkoušené a nic se vám s ní nestane.Nevím kolik máte stupnů v kuchyni já tam mívám kolem 24 a vždy jsem musela polévku vylévat ráno
0 Nominace Nahlásit |
Dobrý den,
pokud máte v kuchyni teplo tak ano. Ale rozhodně nechte hrnec pootevřený aby to tzv „nezasmrádlo“.
S pozdravem Roman
0 Nominace Nahlásit |
Klidně bych ho nechala. Na kolejích jsme běžně nechávaly uvařenou polívku do druhýho dne, nikdy se jí nic nestalo…
0 Nominace Nahlásit |
Do druhého dne nevadí,ale kdyby měla vydržet dýl,dala bych ji vychladit na okno,nebo do dřezu se studenou vodou a pak do lednice.Ale u nás jídlo déle,jak do druhého dne nevydrží
0 Nominace Nahlásit |
Do rána vydrží, protože je čerstvě uvařená, ale musí být přikrytá max. utěrkou, ne poklicí. Pokud půjdete v noci na wc tak jí hoďte do lednice. Já jí chladím na okně a nebo ve studené vodě, pokud se mi nechce čekat tak jí dávám do komory, tam vydrží na 100%. A nebo venku třeba na balkoně, tam vychladne raz dva.. Ale pokud jí nechcete nechat zamrznout tak jí tam samozřejmě nenechávejte přes noc..
0 Nominace Nahlásit |
Záleží na druhu polévky. Pokud je to jakýkoliy masový vývar,tak ten vždycky zkysne. Polévku musíš dát do chladu. Pokud jde ovšem o zeleninové polévky,tak ty v pohodě vydrží,ale nesmí v nich být mléko,nebo smetana,to by musela opět do chladu.
0 Nominace Nahlásit |
Jestli nemáte doma kočku…
1Kdo udělil odpovědi palec? cappuccino
před 4996 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ano, ale jestli je dobrý zamkněte všechny členy rodiny ve svých pokojích a klíč si vemte k sobě.
0
před 4995 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
V zimě bych ji dala na balkon nebo za okno,ale v letě bych ji v kuchyni na sporaku nenechala,mohla by skysat,bohužel mi se to stala,ja na ni zapoměla a rano jsem ji musela vylit
0
před 4992 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |